Promenix

Så nu kom jag hem.. jag har varit och gått några kilometer med Kim och Zeke.. Fan va gött de är att gå har jag kommit på.. jag står ju hela dagarna så knäna låser sig typ så de e jävligt gött att gå... ska nog börja gå varje dag stället för bara några ggr i veckan =p
De va väldigt trevligt att gå ut och gå faktiskt så nu vet ni de hehe...
Vad händer i helgen da.. tjaa.. de får vi se de blir väl fest nån dag iaf.=P

Jaja have a great Life everybody.. Love Love //Doris

Arg & Lycklig!

Varje dag tänker jag på vad man har fått genomlida i sitt liv, vilka svåra stunder som man har fått stå ut med.
De går inte en dag utan att jag tänker på att jag miste dig, mina föräldrar, mig själv. min bror, ja mitt liv i de stora hela.
Hur mycket jag än tänker så antingen kommer jag fram till att jag är stolt över mig själv för att jag klarar mig utan dig utan er utan dom jag en gång hade och dom jag inte har och aldrig kommer få, att allt jag gått igenom må ha varit jobbigt en gång i tiden men de har gjort mig till den personen jag är idag och förmodligen kommer de komma mer svåra stunder som jag kommer lära mig mer av.
Men självklart så kommer de dagar man absolut inte klarar något man vill bara va ensam och orkar inte prata med någon för gör man de så bryter man ihop.
Sånna dagar behövs dom med för en vacker dag så rinner kannan över om man säger så.

                                                                                      

Sen finns de självklart dom dagarna man tänker på alla lyckliga händelser som har hänt i ditt liv som kan göra en rörd också.
Tex din första kyss, din första kärlek, att se någon vän /familjemedläm jätte glad.
Jag kan säga så här att när jag såg min bror så glad i lördags så grät jag när jag kom hem för de är så många år sen jag såg honom så glad och fri.
Och just en sån sak, då grät jag inte för att jag va ledsen utan för att jag va lycklig.

Jag hoppas att ni kan tänka igenom både sorgsna, och lyckliga stunder och kolla vad dom har gjort med er om dom har gjort er svaga eller starka.

/DorisBara en vanlig dag!

Torsdag: Idag har de varit VARMT!!!!¨
Jag jobbar ju typ i en gryta också så de gör inte saker bättre men fan va kul de har varit idag.
Och nu sitter jag hemma och slappar fan mina fötter är som Solen, Gör varma och nästan runda så svullna är dom hehe =P
Men men en dusch och lite Tv sen ut i värmen hehe..
Kollade också runt lite på datorn nyss och hittade fina kort på Zeke och mig när vi solar hehe =p
Arga leken börjar nu!!
Visst är vi söta hehe!

Nej nu ska jag ut i solen en svängs en springa i spåret fast de blir ju inte förns ikväll de.
Lite för varm nu om jag får bestäma.

jaja Love Love /Doris


Jag körde Brorsan =D

Fredagen: Först va jag på tracktor pullingen de var jag ,min bror,Johan, Pirre,bobbo, Andreas (Finnen),Mats och Tom..
Vi hade as kul de va dom roligaste människor jag har mött på länge kan jag ju säga jag har inte skrattat så mycket på ett bra tag. Pluss att Finnen knuffade mig ner för backn där vi satt högst upp så jag rullade ända ner och herre gud vad jag skrattade..ont gjorde de dagen efter, eftersom han gjorde så 2 gånger men jag skrattade =P
Efter Pullingen så tvingade dessa män mig att följa med ut på krogen så de va bara för mig att åka hem och lämna bilen och följa med dom ut... dom bjöd ju så de va inga som hälst problem =P Först va vi på Rockbaren de va väldrig trevligt fans för lite platser bara så njag fick ju sitta i Finnens knä hela kvällen =P
Men efter Rockbaren så gick vi till Gabriel och tåg några öl sen va de hem som gälde.
Mycket trevlig kväll =D

Lördagen: Var först på kusten med mamma och pappa, skulle klippa gräset men jag va nått så fasansfullt trött så jag sov hela resan dit och hela resan hem ändå gången jag vaknade var när vi mellandlandade i smögen och åt en skaldjursbaguette.
När vi kom hem vid 5 så ringde jag brorsan och frågade om de blev något på kvällen för jag hade ju lovat att köra om dom skulle ut, och ut skulle dom ju coh de tyckte jag va kul att jag fick köra brorsan flr en gång skull medans han dricker öl och inte bara att han kör mig hela tiden =P
Så jag åkte hem till brosan vid 19.00 och hämtade honom så åkte vi till kvänum för att plocka upp bobbo och hämta ölen.. men de fanns inga öl.. dom vi skulle hämta ölen hos va inte hemma och vi fick inte tag i dom.
så jag bestämde mig för att medans vi är i kvänum så kan jag hälsa på mina gamla svärföräldrar och mcyket riktigt så gjorde vi de.. fast brorsan och bobbo satt kvar i Bilen medans jag hälsade på Carina och ulf.
Jag började gråta när jag såg dom.. ni kan inte ana hur mycket jag saknar dom och att ajg är så tacksam att dom fortfarande pratar med mig efter dom tråkiga omständigheterna som hände med Mattias.
Nog pratat om de.. vill inte starta mer liv genom att prata om honom vill bara säga att de va mycket trevligt att träffa dom igen.
Efter vi varit där plockade vi upp Finnen och begärde färd mot Erikstad där Brorsans Gamla Svärföräldrar bor för där fans de öl =D
Så vi började åka de va bara vi fyra men fy fan va roligt vi hade och de va kul att se brorsan så glad och att han hade så kul också.. de gjorde mig riktigt lycklig.
Rickards gamla svärfar heter ju janne och han va gör kul jag skrattade så jag höll på att kissa ner mig.. och va full ha va hehe..
Vid 2 tiden efter mycket skratt begärde vi oss hemåt och de va också jätte kul vi bottade sterion och dansade loss i bilen. Fast jag körde så dansade vi.. och om ni hade varit med ,att se den lyckan i min brors ögon att se honom skratta så gott med sina gamla goda vänner och syster då förståss så hade erat hjärta också smällt.
Finnen sov genom hela resan haha men han vaknade när vi sa att nu är vi i lidköping vi ska äta =p
Så vi åt på gamla Aspendos eller hur de nu stavas.
De va jätte gott när maten låg i magen så satt vi i bilen och bara snackade och skrattade ännu mer tills brorsan och bohman/ Bobbo blev jätte trötta så jag fick köra en dom.
Men jag låg inte i sängen förän vid 6 i morse. 

Söndag: Vaknade ,la mig framför Tv:n, åt mat, la mig framför Tv:n Snackade lite med några på msn.
Skickade sms till brorsan och till finnen...
Och nu Tv:n igen =D
resten av dagen så vet jag inte alls vad osm händer de ända jag vet är att jag ska sova tidigt för jag ska upp kl 04:45 i morgon eftersom jag börjat jobba Tjoho =D kl 05:45 ska börja med en y robbot i morgon med eller ja snarare en ny robbot och en maskin som jag inte riktigt vet vad dom gör än men de lär väl märkas om inte annat hehe..

Kanske skriver lite här senare men va inte så säker jag kanske somnar =D
Hade så bra aif och detta har varit en underbar helg kunde inte skriva mer specifikt för de hade ju tagit hur lång tid som hällst men orden som använts i helgen är :

* var bor du? i STAANN!!
* Men finland vann ju över sverige i hocken så jag gillar ju hockey=P
*  Sverige vann över finland i melodifestivalen, De är väl ingen hitt de borde ju varit finnarna som van bögfestivalen =P

ha de så jävligt! Love Love //Doris


1 dagen på jobbet!

Så vad e första dagen på jobbet da..

Sov inget alls i natt... jag kunde verkligen inte sova pga av att jag va så jävla nervös..
Jag hade föst ingen nyckel till dörren så jag kunde inte komma in eller stämpa in.
Så jag fick smya  med en kille in som jobbade där hehe..
Kände mig väldrigt ut tittad men de gjorde jag väl bara för att jag va ny eller nått.. men sen så lärde jag mig väldrigt fort och jag jobbade med en kille från 7 till 11 sen slutade han så då fick jag jobba själv från 11:00- 16:00
och de va inga problem alls.. jag har ju bestämt att min robot då som heter AH nånting svårt ska heta Nikodemus
de tyckte jag va mycket passande för honom.. har ju börjat lyssna på Morfar Prosten igen.. lyssnade mycket på de när jag va liten med Anton karl och Nikodemus och självklart Prosten o Prostinnan hehe.. as bra ju =P
får jag en Robot till ska den heta Archimedes hehe och de e ju självklart från Svärdet i stenen hehe

Men iaf jobbet ahr g¨tt jätte bra timmarna bara flög iväg men jag antar att de är bara för att de va första dagen allt är nytt..
Nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik de e fan gött asså... tack vare Nemo min älskade lilla Fisk så har jag fått låna ett par hörlurar av henne så jag kan lyssna på musik när jag jobbar... Underbart.
De är ju telefon förbud på jobbet så vi får inte prata i telefon men vi får tack  och lov lyssna på musik.

Gött gött.. jaja ne nu ska jag sova eller ja försöka iaf.. kan va bra att göra de när man ska upp 6 i morgon.

pissa o gå och lägg er /Doris

Äntligen!!!

image92

**JIPPI**


Äntligen slipper jag gå hemma och inte göra någonting.. jag har äntligen fått jobb..
Jag körde min pappa till stan för han skulle träffa nån snubbe och jag skulle hämta Zeke så de va la inte mer med de..

Rätt som de är så ringer min mobil och de är min älskade Bollnäs som ringer =D=D=D
Frågar lugnt och sansat hur jag mår och så sen frågar hon vill du ha jobb??
Då stannade mitt hjärta coh jag sa ja de e klart jag vill... och rätt som de är så ringer Sandras Chef och jag är på möte med henne och allt gick så fort så nu så börjar jag i Morgon TI Automotive!!!

Så jag och Bollnäs /Bandra va och hämtade Byxor och tröjor och skor till mig förut hehe =D

Helt underbart jag är så glad så jag vet inte var jag ska ta vägen asså!!!

Så jävla Glad // Doris

Kvällningen!

Tja ikväll har man inte gjort så mycket har messt suttit framför dumburken och kollar runt Skrivit med Jessica väldrigt mycket och de har varit mycket trevligt att lära känna henne.. vi konstaterade att vu har väligt mycket gemensamt.
Så vi har bestämt att i morgon så ska jag till Mariestad och träffa henne med zeke och gå 1 Mil hehe.. de ska bli kul.. och intresant att få träffa henne lite mer än bara typ 20 minuter som gången innan.

Vad ska man skriva nu da.. hmm jo jag ska ju få ny mobil nu va pappi..
Jag behöver egentligen ingen ny mobil för jag trivs med den jag har, har ju haft den i 4 år nu snart 5 så jag börjar ju bli fest vid den lille stackarn hehe.. men i vilket fall ska jag byta mobil da pga att jag ska få nått stags abonnemang.. och då fick man vist en telefon på köpet.. sen om jag byter tillbaka de vet man aldrig hehe =P

Jupp så så leker livet med mig.. Ha de fint iaf.. skriver väl i morgon igen..

Puss o Kram Tulipan /Karin

Skål!!

Ja nu va de måndag idag da men de kan vi ju ta sen jag kan ju berätta om helgen först hehe!

Fredag!! Nykter körde ju till skara och flummade med peter och Smygarn men de vet ni väl redan antar jag!!

Lördagen: Ringde Nemo och frågade vad händer idag da?? Då visste hon inte men jag bestämde att vi skulle dricka öl hehe =D Blir ni förvånade?? =P
Så vi satt hemma hos Smygarns pappa Claes  Och drack och hade så jävla kul.. Då va de jag Nemo Peter Claes Och Smygarn. Sen måste jag erkänna att allt är väldrigt suddigt om vad vi gjorde hehe men jag vet att vi gick till majos där jag träffade mycket roliga människor Typ Tina, Linus, Kim Och Putte osv..
Tjötade lite skit med hon sen gick Tina jag Linus och kim till Gabriel där blev de lite mer suddigt hehe =P
Efter att de stängde så bestämde jag att jag coh Tina skulle gå på efterfest och mycket riktigt så gjorde vi de och där blev ännu fullare =D
Vi hade as kul i vilket fall vad jag kommer ihåg hehe =D

Söndagen: Låg i Sängen hela dagen Sen åkte ja och köpte pizza till mig och Tina och hämtade Nemo också så vi åt hos tina och slappade sen körde jag Tina till Götene och sen hem till Fia och Christian För att vara Hundvakt och de gick jätte bra.. Sen somnade jag väl vid 1 kanske.. och...

Måndagen: Vaknade kl 06:45... åkte till Vinninga åkte med pappa till Skövde efter de hämtade jag Zeke =D *Yeey!!*
Åkte ut coh släppte honom och vi lekte oj vad vi lekte sen ut till brorsan så han fick leka med Asse och Sura lilla ludde också..., Fast ludde fick inteva med länge han är så sur jämt.

Och nu väntar jag på att Kim ska höra av sig om när han kommer hem så jag vet när jag kan lämna Zeke..
Visserligen kan jag väl göra de nu för Linus är ju hemma men ändå Han är ju så mysig =D

Så så ligger livet till för tillfället.. Ska kolla upp när vi åker till kungshamn nästa gång med tänkte jag hihi =D

Love Love /Doris


Beskriver!!


Dag 3!

Ja då va man inne på dag 3 da.. och nu börjar de gå lättare tror jag..
Just nu sitter jag hemma hos Blondie för jag är kattvakt åt hennes katt (Storebror heter han)
Igår så va jag först med Brorsan i Verkstan sen hämtade jag peter och smygarn så åkte vi till Skara till bowlingen.. vi skulle hälsa på Nemo varför i helvete annars sätter man sin fot i skara ??
Och där flummade vi som fan vi hade as kul... peter bara tittade på mig och sa till smygarn :  ja och de e hon som kör haha..
De va fan as kul...
Efter Nemo hade slutat så åkte vi till Lidköping igen och strögade lite sen kände jag att nej men nu får jag allt åka hem och lägga mitg.. och mycket riktigt så gjorde jag de..

Nu har katten Cp ryck här han är galen..

Får la busa lite med honom här..
Ha D /Doris

Knäppgökar

Så kom man hem från galna peter och karin igen da =P dom rökte för fullt där borta och jag va gör duktig och har inte rökt alls.. visst är jag duktig =D

Jävla karin jävel galen som hon är och så vet hon mycket väl att jag hatar att räkna matte..
vet ni vad hon gör ?? Hon ger sig fan på att hon ska lära mig Black Jack.. Visserligen gick de ganska bra .,. bättre än vad jag trodde men jag kan chansa jävligt bra också hehe =P

Tack Karin /Nemo för att du vill hjälpa mig med att räkna och samtidigt lära mig hur man spelar bort sina pengar =* men jag älskar dig ändå..

Love You Long Time //Karin

Jag hoppas jag klarar mig fint utan dig!!

Ja de hoppas jag verkligen för nu jävlar ska jag lägga ner dig Ciggaretten!!
 
Idag den 15 Maj ska jag sluta röka och än så länge har de gått bra jag la rakt av och har inte rökt nått idag!
Humöret har väl varit lite frustrerande men va fan de får de va .. nu ska jag ut och springa ett varv i spåret tänkte jag för jag har bara legat inne hela dan och slappat idag.. och de e inte typiskt mig!!

Jag brukar ju alltid vara ute och röra på mig med Zeke Plutten och med andra hundar och vänner jag står inte stilla en sekund!


image91

Och detta är till kim om han läser vill du att jag tar bort bilden så gör jag de de e bara att skriva en kommentar!
Men jag tycker att han är väldigt fin på denna bilden..


Over and out/Karin

Gårdagen

Ja så va man hemma idag igen da.. har inte gjort så mycket förutom att vakna och duscha..

Var ju med Peter o Nemo igår och vi drack öl och kollade på Hockeyn.
Efter Hockeyn så spelade vi GuitarHero och de va första gången jag spelade detta men fan jag fick in knycken med en gång hehe.. allt som allt så va de Peter, Nemo; Smygarn så klart, Lina och Emil.
Sen gick vi till Majos och drack lite där och hade gör trevligt där träffade vi många gamla vänner typ Mördarn och så vidare.. De va la trevligt =) Men men efter de så blev de ju så klart efterfest hos peter igen da så på väg till Peter så flumamde jag och Smygarn om kring lite hehe.. vi ringde och trackade Putte Bajj Bajj hela  vägen hem och pratade in på hans telesvar i 5 minuter och 30 sekunder =P  2 ggr =P han är nog inte så glad på oss idag tror inte jag =D men men va fan vem bryr sig.. Jag hade jävligt skoj iaf.. men nu ska jag sätta mig och glo på Tv och äta Chocklad mmm Mums..

Hoppas allt är bra med er puss kram och nyp i stjärten /Karin

Vem Fan Är Axel???

haha ja jag sitter här i min säng och tänker tillbaka på dagarna jag har spenderat ihop med Karin o Peter fy fan va galet haha...
Karin ringde mig i Söndags och frågade om jag vill följa med henne och mörda och då tänkte jag va fan har hon fått fri släpp nu...
Men nej jag hade bara missförstått allt, hon ville att jag skulle följa med och fiska haha.. de e ju nästan mord för oss eftersom både jag och karin är fiskar (Nemo o Doris) Men i vilket fall så följde jag med om och fiskade då..
De blev inga fiskar *Pust* ;) jag tror inte dom gillar bröd och chocklad hehe men Jag fick ändå stor fångsten haha.. Jag fick en Mussla =D
 vi hade så jävla kul och de ska ni får se på kort..

Och Nu Undrar jag Vem Fan Är Axel???Sen efter fiskandet så åkte vi hem till peter och lagade hemma gjord pizza de va gott som fan..
efter maten och en lång tids flummande haha så kollade vi på film och sen körde peter hem mig.Dagen efter så va jag hemma och slappade för jag hade ingen bensin så jag kunde inte ta mig någonstans
Så jag satt på röven i vinninga och solade lite och gick omkring så jag blev så jävla rastlös jag är ju van vid att röra på mig hela tiden typ med Zeke och så men nej inte den dagen, så rätt som de va så ringde jag till Nemo igen da och dom kom och räddade mig tack för de..

Då kom vi på att vi va sugna på blåbärs paj så vi åkte och skulle handla ingridienser till detta da då fick jag en jätte fin prisent av Peter Jag fick ett durkslag som va baby blått hehe... han ville att jag skulle ha de på huvet.. så visst de hade jag och så åkte vi runt i stan och jag hade detta på huvudet..
Förstår inte varför folk glodde så har dom aldrig sett en människa med ett durkslag på huvet förut =P

Efter vårat lilla strög runt stan så åkte vi hem till peter igen och laga blåbärspaj och kollade på film.. 
Idag fick jag upp Karin och Peter rätt bra för jag coh Nemo dirskuterade igår att vi skulle storstäda peters lägenhet för de va ju ett tag sen *Host*
Och mycket riktigt så gjorde vi detta.. Vi kom ganska långt hehe.. sen kom jag på att jag måste hem för jag ska ju upp till KSS i morgon hehe..

Första Doppet

Tja... igår va jag och sofa och christian ute med hundarna och badade dom.. de va underbart väder ute och Zeke hade aldrig simmat förut så detta skulle bli kul att se hur han reagerade på vatten..
De började emd att jag släppte honom lös och så jag jag ner i vattnet till knäna och han följde efter utan problem.. då gick jag ut lite längre och han efter, tillslut så Spang jag cohs längde mig i vattnet där de va ganska djupt för honom så han va tvungen att simma.. och och gjorde han som fan.. hade tyckte de vajätte kul att bada och leka i vattnet.. med bira och sigrid.. jag ahr nog aldrig sett en hund vara så glad hehe..
Snart fyller han år också undrar vad man ska köpa då..hmm..

De va inte allt för kallt i vattnet heller eftersom man blev varm med en gång när man kom upp för att solen stekte så skönt..
Sedan blev Zeke lite trött så då la vi oss och solade en stund.. de va inte fel de heller.. han är så mysig..

Så detta va sommarens och årets första dopp i Vänern =P inte alls fel...

Hoppas ni också hoppar i plurret snart =D

Over and out /Doris

Hmmm

Ja så sitter man hemma och tänker på allt som har hänt den senaste tiden.

Om man tänker tillbaka sen årskiftet så har de ju hänt en del om man säger så men jag tror att detta kommer att bli ett bra år iaf.
Kolla bara på kungshamns resan den va väl lyckad alla tyckte det var jätte fint där nere och allt sånt men jag har sagt de att vi åker snart dit igen och då jävlar i min lilla låda de ska jag säga er.. då stannar vi en hel helg och festar och har jätte trevligt...
Och väderet var ju jätte lyckat de va sol hela tiden helt underbart..
Men vad har man mer gått egenom då förutom de.. ja jag har varit i stockholm med min mamma och min moster.. de va väldigt kul..
Sen hmm.. väligt mycket festande men ändå inte så mycket så man behöver skämmas =P

tja vad ska man komma på mer da? jag är ju som sagt ganska mycket Doris så jag kommer ju inte ihåg så mycket om vad som har hänt =P

Men vad ska man skriva mer då inte bara vad som har hänt utan vad kommer hända kanske?

Tjaa... hmm... knak..brak... *Tänker*

Jag ska skaffa mig ett jobb ta mig fan annars så startar jag eget sen vill jag resa och sen skaffa mig en lägenhet och en egen hund =P de skulle då fan inte sitta fel..

de finns så mycket som man vill men aldrig får men man kan ju alltid önska sig.. hehe :P

Jaja kommer kanske på något mer att skriva om ikväll hehe.. Ha de bra tack och hej /Doris

Kungshamn!

Så då har man firat sin födelsedag också da =)
Vi va en jävla massa folk hehe..
Sofia,Brorsan,Mia, Sandra M,Johan; Robert,Tina, Karin V,Peter,Nathalie, Smygarn,Coffe, Linus M,Fisken, kim Och bohman med tjej kom en sväng men dom åkte sen om jag nu har glömt någon så ber jag om ursäkt hehe..

I vilket fall så hade vi as kul.. Kim och linus va gör fulla redan när vi kom dit hehe.. Så dom va fullast hela kvällen hehe.. Men Vi andra vi drack med måtta och grillade och hade as kul.. Jag och kim ramlade ner för trappan och Linus han skadade sig han med men inget vet hur han vakande bara dagen efter med sår precis överallt hehe =)

Men vi grillade jätte gott kött och fina presenter fick jag också så de va gör kul..Jag vill tacka alla som kom och alla som kom ihåg min födelsedag.. för dom som inte har förstått så fyllde jag 20 år hehe :P
Och hälst vill jag tacka min Älskade bror för att han för de första kom dit och kunde vara med och sen för att han va så himla stilig.. jag började gråta för han kom i sin kostym och alltihopa Tack, Älskar dig!!!

Men mer om detta + bilder kommer senare jag hade själv ingen kamera så jag måste få tag i alla som hade kamera med sig hehe..

Ha de bra iaf och tack än en gång till alla!

over and out // Doris

P.s just de ja Peter den lille skiten backade in i min bil på vägen ner hehe men de gör inget för de blev inget men bara så alla vet hehe :P Förlåt peter om du läser detta men jag va tvungen att mobba dig lite iaf hehe =)
D.s

RSS 2.0