Kelly Clarksson -Walk Away


pink - God is A DJ!

Stämmer så jävla bra in på mig haha Första refrengen! eller ja nu när jag tänker efter så hela låten.

Skicka gärna en kommentar om ni tycker så eller inte!


Min dag eller vad man ska kalla de!

Tjaaa...hmmm... Inatt har jag haft Zeke hemma hos mig tänkte att de va lika bra för Kim jobbar ju så mycket nu och de e synd om zeke att han får vara helt själv om dagarna..Så han sov hos mig och vi hade gör kul så idag så har vi varit ute med Bira och Nestor också Bira är ju Fias hund och Nestor är Pernillas.

Vi va ute på Gamla IP i Vinninga så dom fick springa av sig lite..
De va jätte kul efter de gick jag och zeke spåret i Vinninga 2.5 km Och sen en promenad runt i Vinninga så när vi kom hem så va zeke helt slut hehe.. Som tur är så finns min mamma som skämmer bort hundstackarn.
Sen lämnade jag av Zeke hos kim igen och åkte hem och sen in till Klovet igen till Pernilla och vi fikade lite och så sen in till stan igen hem till kim skulle se på film men han va ju inget social alls så jag och brorsan åkte hem vi tänkte värt att se på film hemma hos kim när kim inte ser på filmen med oss.. öhh nej tack..

Jaja så nu sitter jag här iaf och skriver av mig lite hehe.. Skriver ävem med niklas och lucas i från heby.. trevliga pojkar hehe..

Jaja.. de blir väl Nana snart tror jag, jag ska ju upp kl 6 i morgon hehe.. =) då ska man ta hand om hundar igen hehe..

Jaja sov så gott då världen Over and out /Karin /Doris

Bilder från fester igen da de andra fuckade ju upp sig!

Detta är bilder från förfestandet i Bilen på väg hem till Coffe i Kvänum!

 

Förfesten i Kvänum!

 

festandet i bilen på väg till puben!Haha Lilla jag fick sitta i Kims knä för att alla skulle få plats De va Fia,Rickard, Coffe, Kim, Magnus och lilla jag da förstås..

Annan festa hos Sandra!
Vi hade så jävla kul Tequilan kom till användning också eller vad säger du kim!! =)
Så nu vet ni nästan allt som vi har gjort...de finns mer kort men nej nej =)Boys 2 Men

Kikade runt lite på Youtube och fick tag i denna och tänkte tillbaka på när Sara Sand bad mig sjunga på hennes mammas Födelsedags fest för några år sen.
De va jätte fint och detta är en väldigt bra låt att sjunga till sin mamma.

LångFredag!!!

Okey idag har jag varit med Pernilla i skara på hundutställning de va gött att får komma ut lite och inte va i lidköping hela tiden.. inte för att skara är så mycket roligare men ändå =P
De va Jag,Pernilla och hennes son Hampus.
Efter utställningen va vi på den gyllende bågen (Mc Donalds) oc åt mat de va gott.
Fetr e så åkte jag hem och bytte om till mjukiskläder för vi skulle ut med Zeke och Nestor fr första gång ihop.
De gick jätte bra dom hade gör ul ch nu är Zeke helt slut han bara ligger här på golvet och tittar på mig typ som om han vill säga "Jag är trött Karin får jag sova".
Han är söt. om ni inte redan har förstått de så är Zeke en hund (Kims Hund) =D

Så idag är de lång fredag asså... hmm.. vad händer..
JO de som händer är att de blir fest hos Fia jag vet inte vilka som ska dit förutom Coffe Brorsan, Mia ,Fia och jag då sen får vi se om Kim och coffe ska dit också.
Jag ahr ingen aning om vi ska ut eller inte men de märker vi Hehe.
 
jaja så ni får la veta mer en annan dag och se bilder och sånt om de nu blir några hehe..

Over and out/ Kairn

Ja visst eller hur

hmm.. vad har hänt? Jag vet faktiskt inte denn ahelgen har varit knas,
Fredag: vet inte var jag ska festa men jag kände lixom inte för att gå ut heller.. Men de blev att jag förfestade hos Linus Och kim och så va de en brud som hette Lina där med vi hade as kul.. sen när vi blev dragna och så så åkte vi till Puben Gabriel och drack där.. de va också jätte kul. Efter de åkte vi hem till Linus O Kim igen men då va jag helt sluta för de första så hade jag inte sovit på 24 timmar sen va jag full hehe.. Så jag gick och la mig..
Dan efter Ingen bakfylla inget må dåligt men jag kände nått och de va inget vanligt dan efter blä utan de va nått annat... men jag ignorerade de tills vidare och tänkte att jag åker hem och äter lite sen kan jag komma tillbaka.. och mycket riktigt så gjorde jag de.

Men kvällen blev inte tillsammans med Kim och Linus de blev  i Vinninga hos min granne vi satt och snacka hur länge som hälst jag kollade inte ens vad klockan va när jag gick hem hehe..
eller ja hem och hem jag sov i bilen, Lite stel i ryggen i dag men jag överlever alltid..

En sak som människor måste lära sig om mig är att jag klarar mig alltid själv och ensam är stark + att Vad människor än gör imot mig så självklart att gör de skit ont i början men sen inser man ju alltid att, Va fan detta var ju inte värt de.. Han va ju inte värd mig.. skitstövel... Ja men ni förstår vad jag menar..
Så just nu är jag lite så där sne men de går över om ett tag hoppas jag.. för jag vet innerst inne att De finns ingen där ute som är Värd mig.

Ye ye de va la allt för mig just nu men sov gott eller nått fast klockan bara är typ 1.
Over and out

Missat mycket!

Nu har ni missat nått så otroligt mycket.
Vi har fått ut Fia så hon har fått fälja med på krogen 2 helger i rad.

Första helgen: Jag gjorde igjorde iordning mig hos fia.. De va rickard (min Bror), Kim,Sofia och jag vi förfestade hos Coffe i kvänum de va as kul.. jag blev så full så jag minns förfesten men inte corners och inte fetrefesten hehe..

Ja asså de har hänt så mycket så jag orknar inte ens skriva allt vill ni veta nått så skriv en komentar så får jag skriva vad som hände där hehe... men iaf varför jag inte har skrivit på länge för att jag knappt är hemma längre jag sover för de mästa i stan.

Jag har äntligen fått tillbaka min Bror också Rickard jag älskar honom så ptrligt mycket så de är inte sant.
Meddelande till honom om han läser detta:
Jag älskar dig så otligt mycket snälla jag ber dig lämna mig inte, jag vet att jag ahr vart väligt Off de senaste men de e mycket nu coh de vet du.)

Så de va allt för mig fuck off and die eller nått Over and out /Doris


RSS 2.0