SEX SÄTT ATT BLI EN BÄTTRE FLICKVÄN

Alla relationer överlever en stund enbart tack vare kärleksruset. Men när rutinen börjat falla in och vardagen tär på ert förhållande, så måste ni börja tanka ny kärleksenergi.

image41


Och vi börjar med dig. Så här blir du en bättre flickvän:

1. Ge honom frihet
Du trodde kanske att "passion" var att ses så ofta som möjligt, men det är fel. Ge honom tid att umgås med sina vänner, samtidigt kan du prioritera det du själv vill göra på egen hand. Detta ger er inte bara utrymme, utan även mer att prata om när ni väl ses.


2. Agera nykär

Ett förhållande sägs ju alltid vara bäst i början, då man alltid går runt med fjärilar i magen. Behandla honom som du gjorde då ni precis hade träffats, hur långt tid ni ön varit tillsammans. Gå på dejt, ät på samma ställe där ni först åt tillsammans och sådana saker. Hångla upp honom mot en vägg och överraska honom med små lappar i lägenheten.


3. Engagera dig i "er två"
Ta inte ert förhållande för givet. Uppskatta varje minut och visa hur viktig han är för dig, utan att bli för påträngande (tänk på första punkten). Engagera dig i honom, lyssna när han pratar, ställ frågor om hans jobb och hans fritidsintressen. Ansträng dig lite extra så kommer han att göra det samma för dig.


4. Ge komplimanger

Det är inte bara du som är beroende av uppmärksamhet. Din pojkvän är förmodligen lika fåfäng som du och vill höra hur snygg han är.
Men var noggrann att du använder komplimanger med måtta och att du gör det mer rätt eftertryck. Du måste verkligen känna det du säger annars blir det falskt och ihåligt. Allt det vackra du tyst brukar tänka för dig själv - säg det rakt ut!
 

5. Ta initiativ
Ta inte för givet att han ska fixa allt, kom med egna förslag. Ta initiativet till sex, bestäm vilken film ni ska hyra även om han alltid tillåter dig det, vad ni ska äta och hur ni ska tillbringa er semester. En mesig ja-sägare är inte lika attraktiv som någon som kommer med egna förslag.


6. Håll sexlivet intakt

Det är lätt att skylla på annat, huvudvärk, mens eller stressat schema. Bortförklaringarna är många när man inte orkar ha sex, men vänjer ni er av att inte ha sex kommer ni heller inte att sakna det vid en punkt (du minns väl hur det var att vara singel, det kunde gå ett tag mellan sexakterna). Försök att få tillbaka lusten även om du är trött. Du kommer att få blodad tand och aldrig förstå varför ni slutade med att ha sex. Tänk även på vilken lyx det är att ha någon att ha sex med.

För jävla smart!
Over And Out//Karin

Fredag!

Så va de fredag igen.. visserligen har jag inte skrivit nått på ett tag nu men.

De har la inte hänt så mycket de senaste. Har messt vart med Kim och sen har jag la inte gjort så mycket mer men i går (Fredag) så var de as kul.


Jag va ute med Karin (Nemo) och Evve och hennes kompisar, de va as kul förfesten blev hemma hos Nemos Pappa och där satt vi coh drack lite och så.

Sen blev de Corners träffade många roliga folk hehe..

Dansade som vanligt och hade enbart gör kul hehe.
Min Söta älskade bror (rickard) kom och hämtade mig i natt med så jag kom hem säkert :P


Ikväll (Lördag) blir de utgång med Brorsan nyktert antagligen haha..

Men först ska vi åka till Götene och hämta Tina så hon får komma hem, Hon har sovit i Götene pga jobb denna veckan.

Men de Ska bli så jävla kul att brorsan vill följa med ut för en gång skull hehe =)


Älskar min bror och alla som står vid min sida.


Over and out /Karin


Fias och Karin´s Roadtrip to Borås/Svenjunga 2008

Haha i fredags va jag och sofia på Road trip eller hur de stavas vi skulle till svenjunga och kolla på valpar.
Sofia va kartläsare haha och de gick ju som de gick först så körde vi 10 mil fel haha vi hamnade i Göteborg de va åt fel håll. Då kom vi på några roliga meningar som vi kommer köra med hehe typ


- "Men för helvete Peter skriv karlskrona"


Sen sa Sofia :
-Sväng här
Karin:
-Men va fan jag ska väl inte in på Ica
Sofia:
-Väg 42 raktfram


Hahaha vi hade så jävla kul så de va ju inte sant.. sen har vi konstaterat att Sofia är rädd för vatten haha
Sofia:
 -Aaahhh vatten Panik.
-Sofia jag hade inte tyänkt att dö idag.

Hejja väg 42 säger jag bara haha..
Alingsås väg 180  här kommer vi säger jag bara haha...


Men tillslut efter många om och men så kom vi fram och valparna va gudomliga sen skulle vi hem och de gick ju också käpprätt åt helvete haha.. vi åkte till Alingsås istället stannade på Bögens och åt mat de va gött se kom vi hem och så festade vi lite hehe :=) vi hade så jävla roligt...

Sofia Min älskade vän tack för att du följde med så jags lapp åka vilse själv hahaha =)


Puss PÅ sofia och alla andra so kände för att få en puss hehe
Hejja väg 42!!

Over and out /Karin

RSS 2.0