Blä

ja jag gör fan så här...
De va meningen att jag och mina kompisar skulle till kungshamn och fira nyår men nu blir de inte så, så nu tänker jag åka själv... Jag vill inte va i den här förbannade stan... då åker jag ta mig fan till kunshamn själv och sitter där..

Jag lovade mig själv att bli en bättre männsika och inte lita på folk hur som hälst.. men dum blondin som man är så gör jag ju de ändå.. Och nu sitter man här ledsen och besviken igen.. orka eller öh nej...

Nu ska jag åka in till stan och gå på ett Sex party hos en kompis.. sen efter de antar jag att alla ska dricka men de ska inte jag... för jag kör hälre bil.

Så nu vet ni de också.. Fuck of and die.. eller nått.. Hej då

Juldagen!

Var ute med mina älskade bästa vänner igår... vi satt hemma hos sandra marklund de va Fiisen,mia,mia, christian,johan, sandra då så klart och jag... sen kom karin vallin den lilla busungen hehe..
Vi hade as kul.. vi satt hemma hos sandra då som sagt och drack spelade kort och hade underbart trevligt.. sen blev de Cornser och där fy fan va roligt de va men de va kallt i bara kort kjol och linne de kan jag lova :S

Iaf sen blev lilla Karin (Doris) så full så hon kunde knappt stå och hon skickade en massa sms och tjötade på lilla oskar =) (Ber om ursäkt om jag va jobbig)
Men men jag e sån ibland.. sen iaf så har inte jag varit på efterfest sen jag fyllde typ 18 då så jag stack på efterfest med Karin (Nemo) Peter, Fläsk och Oskar hem till Peter as kul va de.. sen sussade Goja/Karin/Doris sött hehe hon blev lite full och trött hehe..

Vaknade idag då den 26 December trött som fan sen fick man gå igenom hela san i denna korta kjol och där de står (VA UTE PÅ KROGEN IGÅR) i pannan typ... för att hämta bilen... + att de är mellandags rea nu Gör kul öööhh nej!!!

men till slut kom jag hem o Gud va skönt de va att lägga sig i soffan i mysbyxor och stor T-tröja och bara va... Underbart...

I morgon 27 December ska Nemo peter och jag åka till GBG och mellandags shoppa lite hehe.. kanske ska pierca mig med men var de får ni inte veta haha.. sköjja..

God natt då och hoppas att alla som läser har haft en bra jul för de har jag haft.. ihop med Karin och min gamla svärmor = Underbar!!

Puss kram och nyp i stjärten /Karin (Doris)

God Jul


Roligaste helgen Någonsin!

Fy fan vilken rolig helg detta har varit..

Fredagen: Firade, att jag har fått körkort med kompisarna Bandra, Banna och Fiisen först va vi hemma hos Bandra /Pape och Bedrik och drack cider och hade sköjj... jag drack bara 2 cider för jag hade typ ingen lust att dricka.. sen kom Fiisen och vi åkte till krogen da.. Bandra och Banna åkte till stadt medans jag och Fiisen åkte till Gabriel Och tog en öl Sen drog vi också till Stadt... de va inget vidare liv där så vi drog till gabriel igen da där mötte vi Oskar och hans kompisar. Vi hade as kul.. när Gabriels stängde åkte vi runt med Oskar och hans kompisar i Oskars bil.. och fy fan, så roligt har nog jag och fiisen inte haft på år och dagar.
Jag skulle ju sova hos Fiisen så vid 4 va vi hemma haha.. och dagen efter hade jag sån träningsvärk i magen av allt skratt så jag visste inte var jag skulle ta vägen.

Tack för en jätte rolig underbar kväll


Lördagen: Satt hemma hade as tråkigt.. då ringde telefonen.. då tänkte jag "yeey Kompisar" och mycket riktigt så va de en vän =)
De va Blondie som ringde och frågade vad jag skulle hitta på denna afton..och jag sa att jag ska inte göra nått typ..
Så Jag och Karin (Blondie) Körde Karin (Nemo) Ja jag vet många Karin... Iaf till skara för hon (Nemo) skulle jobba sen drog vi till skövde för vi visste att hanna (en Kompis) Skulle jobba på bogrens + att Karin (Blondie)´s Ragg va dum... så vi drog dit.. och dansade nått så in i helvete och kul va de fast jag va nykter =)
Så kom de fram en as go snubbe (Idol Kallade vi honom) och dansade och fick bort den där jävla kinesen som varit efter oss hela kvällen... de va kul..

Söndag: Varit i stan och gått på stan med Henke, han köpt julklappar till sin familj.
Sen va med Linus (Fisken), Oskar och steffo kollade på film, flummade runt och åkte bil till stan.
Och nu ligger jag här i min säng dan för doppare dan... eller ja de e ju julafton nu för klockan e efter 12 men ändå =)
Och tänker på min roligaste helg på länge.

Tack till er jag har haft roligt med Puss, Kram och nyp i stjärten /Karin

P.s och ha en Jävligt God jul alli hopa

Körkort =)

Hej ja de e sant.. haha jag har äntligen fått körkort =)

Min dag började med att jag åkte in till sjukhuset skulle kolla några fläckar på rygg och mage.. men de va inget farligt i dom *Pust*.
Sen gick jag upp och fikade med Fiisen och hon sa att de kommer gå bra och allt de där som kompisar ska säga haha... sen gick jag till vägverket och satte mig där. Då släppte nervositeten totalt och jag satte mig i bilen och körde lixom, as gött...
När han jag körde med sa att jag fick mitt körkort höll jag på att tappa andan.. Lurade Fiisen när jag kom tillbaka (Med en ledsen min) men de höll inte länge haha.. jag sken upp som en sol =)
Sen ringde jag mamma och vi åkte hem och jag hämtade bilen och sen va de åka av haha =)
Så nu kom jag hem alldeles nyss helt underbart.. man bli så fri =)

Jupp nu vet ni de också ja... yäyä nu är inte gatorna säkra längre /Karin =)

Helt Underbart!

Ja helt underbart helt enkelt.. Just nu så är livet helt på min sida..
Jag har varit med Fiisen idag (Kod Namn :P) och vi har haft as kul... vi fikade först på Gabriel (Cafe)
sen åkte jag hem och grejjade lite sen ringde Fiisen och undrade om jag skulle med och träna.. ja för fan sa jag och så blev de... bara de att vi va ju så flummiga på träningen idag så alla bara stirrade på oss haha..

Vi åkte där ifrån hem till Fiisen och åt as god mat som Min lilla Fiis alltid gör.. =)
Sen gick vi ut en sväng och snacka skit precis som vanligt.. och Fiisen hade haft en as rolig dröm om mig och henne och en till så jag skrattade nästan på mig =)

Nu är jag hemma och sitter och kollar på Tv med min pappa på våran as coola Tv....

Yeye thant my live and im happy whit it..

Puss o Kram och fred på jorden =) /Karin

Hata Lucia!

Jaha så va de den här jävla dan igen da..
Att de förflutna alltid jagar en tills de kommer ikapp... jag trodde jag skulle slippa den här dan (fråga mig inte hur) typ sova bort den eller hitta på nått hela dan så man slipper tänka men nej nej..

Alla som inte fattar.. de finns en idiot där ute i värden som jag med nöje skulle sätta ett skott i pannfläsket på.. jag skulle lätt sitta 10 är för de om inte mer.

yeye känner jag för att skriva mer ikväll så gör jag la de men de e inte säker.

Have a fun fucking day.. /Karin


image30

Så jävla bra


Projektorn :D

Fan va jag e bra de vill jag säga hehe..
För några veckor sen så köpte jag coh pappa högtalare och en stor 98 tums duk..projektorn hade vi ju redan.
Och igår så började jag med att kopla ihop allt detta, började skruva upp duken på väggen och sen börja kopla sladdar de va roligt :D
Min Älskade far satt bara där och sa "Du fixar detta själv jag behöver inte göra nått"
Och mycket riktigt jag klarade fan att koppla och fixa o dona själv och då menar jag helt jävla själv hehe..
Fan de e sant som en kompis sa "Du är inte dum bara för att du e blond" haha han hade rätt hehe..

Så nu har jag värdens bästa ljud och bild i mitt vardagsrum fan va jag äger :D

Ikväll blir de inflyttningsfest hos Coffe (Uttern) och sen blir de la pubben men tar de nog jävligt lugnt ikväll ändå.

Så nu vet ni alla som läser detta att jag är bäst :D

Puss o Hej /Karin

Every day the same thing!

Varje människa jag känner vaknar på morgonen, kollar sig i spegeln och tänker.
När dom har tänkt klart sätter dom på sig den där glada masken som bara ler hela jävla tiden.

När jag vaknar på morgonen tänker jag så här:
Jaha då va den en ny dag idag med.. en ny dag med samma jäval prosidurer som vanligt.

Alla, verkligen alla tar på den där glada masken så att ens kompisar ska tro att man e glad och att de inte finns ett enda problem i världen kvar..
Relationerna är bra, maten du äter hos svärmor smakar Gudomligt, Träffar kompisen på stan som har köpt nya kläder, Du tänker fy fan va fult men ler ändå.

Lägg masken du sätter på varje morgon i en låda under sängen och visa vem du är egentligen...
Okey folk kanske inte kan acceptera de men fine låt dom inte göra de då.. visa dom vad dom går miste om.. Bryr er om dom ni håller kär, bry er om era vänner...Och släng masken åt helvete rent ut sagt.

De har jag gjort..

image29

Haha Modell :P

Haha igår va de så jävla kul... Mia (kompis från stan) Va i skolan och hon går ju då istet så hade hon en lektion med foto så ringer hon till mig och Fia som sitter på Gabriel (cafe,resturang,Pub) och frågar om vi vill vara modeller..
Fia va ju sminkad och såg jätte fin ut så de va ok men jag haha.. nej nej.. inget smink inte gjort iordning mig alls och en keps på huvvet haha.. så fin va jag.. men de bli vet ok kort iaf coola kort om inte annat..
Här ska ni se:
 Socker Söta Fia!!
 Jag slit och dra i tröjjan :P
 Crazy jump :D

Så jävla kul hade vi hehe..

Jaja nu såg ni dom.. Puss /Karin


p.s komentera gärna :D d.s


RSS 2.0